vil du blive klogere på unges virkelighed? 

 

Brevkassen handler om unges virkelighed, der indeholder tvivl, forandringer, sårbarhed, nysgerrighed, frustrationer, spørgsmål, mod, sejre og accepten af ikke at kunne alting (endnu)!? En virkelighed med sjove, svære, stærke, undrende, berigende og udviklende oplevelser. En virkelighed der kaldes ungdom.


Brevkassen er fra mig til dig - direkte i din online postkasse.
Til evigt eje. Jeg skriver til unge, der ønsker at tro på sig selv. Brevkassen er også til (teenage-)forældre eller voksne, der arbejder med unge. Hver måned tager jeg et spørgsmål op af brevkasse-bunken og giver mit subjektive svar. Jeg har over tyve års erfaring som coach, mentor, mor og underviser. For at skabe mest mulig relevans linker jeg til mere viden, der skaber værdi. Brevkassen giver både en personlig og faglig dybde på månedens spørgsmål og emne. Efter tilmeldingen kan du klikke her og skrive dit spørgsmål. Mærk beskeden “BREVKASSE”. Det er gratis og uforpligtende at tilmelde sig BREVKASSEN.


*Når du klikker på den grønne knap tilmeldes du BREVKASSEN med din bedste mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Velkomstgave: Du modtager straks en e-bog, der er fyldt med 117 idéer til smalltalk.

Næste måneds spørgsmål til BREVKASSEN er fra en ung pige:
Når jeg er sammen med andre, lader jeg som om, jeg er glad. Men når jeg er alene hjemme, er jeg for det meste ked af det - og græder. Ved du hvorfor?”